Kapitel 2: Björnarna tar tag i problem!

När björnarna satt sig ner tog Hildur ton. Jag vill ha en egen måne, som jag kan åka till! Där kom alla andra björnar in i diverse stämmor "där jag kan glömma att du lämnat mig!" efter detta förklarade Hildur mötet öppnat och utnämnde sin närmsta björnvän Bernard till sekreterare. Nu var det dags att få ett slut på detta, vad var det som hade gått snett. Det var då det klickade i lilla Freja af silverspades huvud. Leif! skrek hon Det var leif loket olsson! Hugodörren slukade honom hel, han måste vart smittad av en allvarlig sjukdom. Så nu började jakten på botemedlet till Loketsyndromen. Bernard anteckade så tassarna blödde. Hildur sa åt Freja af silverspade att hålla käften. han och loket att tidigare haft en romans, han visste att Leif var ren. Mats Sundin däremot... killen hade tappat en hand helt sådär bara? "låter inte det aningen misstänksamt?" frågade Hildur dom alla på björniska. Det lät ungefär: "grgmmrmgrmrmgmrmg grmgm grmgmgmrm grmmgrmmgr?"
Börja instämde. Mats måste varit boven i dramat. eller? Ett gemensamt beslut togs av björnarna. Pappa björn, Mamma björn och deras barn skulle leta fakta om Loketsyndromen, leifs bakgrund och livshistoria. Hildur, Freja af silverspade och Bernard skulle ta tackla (ha ha) Mats sundin mysteriet. Tillsammans samlade de sig inför mysteriet, la händerna på barn björn, som stod i mitten och gjorde en /dance, och skrek "Ett, två tre, på det fjärde ska det ske, på det femte gäller det, på det 6:e smäller det!" då hoppar barn björn upp ur mitten och skriker med sin ljusa stämma "På det sjunde gör vi det!" Dessvärre dog barn björn av oförklarliga anledningar. men men, livet går vidare! mamma och pappa björn gav sig ut efter fakta kring loket. dom begav sig först till belgien, mest för att dom va taggade på det. dom fastnade där, öppnade en liten korvkiosk och levde lyckligt i resten av deras liv. Hildur och dom andra har tagit sitt pick och pack och stuckit till Australien där mats sundin hade rötter. Bernard, med sin näsa av guld, sniffade snabbt upp mats mor. De stod utanför hennes hus och öppnade sakta dörren. De smög försiktigt in och fick till deras stora fasa se något fruktansvärt. En häst! Han stod där precis framför deras förvånade ögon. Goderafton sa hästen som också han var otroligt förvånad att ett björngäng hade hittat sig ut i den tyska vildmarken. -Ja godafton, vi kommer från björnkriminal avdelningen BKA! vi skulle vilja ställa några frågor om det är okej. Så började förhöret på hästen. Hästen berättade om alla fasansfulla händelser som pågått i huset där de just i detta nu befann sig. Hur skulle det gå för Bernard & co från BKA? Hästen visade sig a kopplingar till den Japanska Maffian, Yakuzan. BKA fick reda på mycket viktig information kring Hugodörren - affären. Tack vare hästens, som förövrigt hette Nisse, upplysningar visste dom nu hur dom skulle handskas med den vidriga hugodörren - epedemin som spreds bland människorna i deras hemland. Hästen gav dom också nyttig information kring hur man bakar scones, snabbt och enkelt. BKA begav sig nu hem för att ta itu med Hugodörren spridningen.

Väl hemma möttes dom av något fruktansvärt. Folk hade börjat förvandlas till hugodörrar. Hade dom kommit försent? Även om hugodörrarna fortfarande var små och ofarliga skulle de inte dröja länge innan de vuxit upp och blivit stora vidunder. BKA hade en om möjligt ännu tuffare uppgift en tidigare. De skulle utrota en hel befolkning. Nu var besöket till nisse ganska onödigt, de hade haft ett mycket trevligt samtal, men inte fått ut tillräckligt med bra information om hugodörrens spriding i de kalla norge. Nya tankar började spridas bland BKA, kunde nisse vara en utav skurkarna? Hade han någon koppling till Hugodörren sedan tidigare?

Väl hemma behövde dom ett par ingredienser för att "reversa" hugodörren-sjukdomen. 2dl mjöl, en halv dl bakpulver och 70 gram hamster. Sen också en ganska ovanlig ingrediens, vilken nämligen var en mustach från en äldre man. Dom var tvugna att leta snabbt och effektivt då tiden var knapp.

Nu var det dags att leta upp en man med redig mustasch! var kunde det finnas, ingen bar ju mustasch längre. Men sökandet fortsatte, ingen tid fick gå till spillo. BKA hade turen med sig idag, i en gränd stod henrik schyffert och smygrunkade och lyssnade på deppig musik i sin ipod. De slog honom hårt i buken och rakade hans mustasch i takt till de ljuva tonerna från ipoden som de också tog med sig, nu var det dags att börja baka. Alla ingredienser låg i bunken och mustaschen skulle precis tillföras. Då, ut från en buske, flög den nyrakade Henrik Schyffert och skrek: "De va la jävvvligt onödigt va! ge mig min bysse å min mysse å min mysche!"
Henrik var dock inget större hot för björnarna som enkelt klubbade ner honom ännu en gång. Mustaschen hälldes ner i sörjan och motmedlet var nu fördigt. Om det nu ens funkade...
BKA begav sig ut ur sitt gömställe och påbörjade sitt långa, näst intill omöjliga, uppdrag. Nu hade människorna blivit små-hugodörrar. inte fullt lika stora och farliga som den tidigare hugodörren, men dom var fortfarande otroligt farliga. Babben Larsson ville bara klämma in att man nu kan vinna 10 miljoner på keno, men åter till historian. Björnarna sammankalla alla deras bröder och satte av mot Trondheims enda bensinmack, det var där alla små-hugodörrar hängde. Det var dags.

Innan fortsättningen på denna rysare vill jag bara säga att receptet till botemedlet till hugodörren hittar ni på www.tv4.se/recept. 
BKA var taggade till tusen. Ödet var deras väg, det tog dem överallt, tillbaka till deras liv. Ödet var deras väg, men nu är de sig själva, nu vet de vad de vill. De ville utrota hugodörrens fulla existenz. De var nu bara 100 meter i från macken. Eftersom de är bjärnar så har de en jävla kastarm. De gjorde små granater utav degen som de bakat. Det blev 125 små granater som skulle fördelas på 6 små björnar, En av björnarna hade en bruten arm så han fick kasta hälften så många som alla de andra. Hur många granater får björnen med bruten arm kasta?

Björnamor hade gjort kaffe och bakat små kakor som dom satte sig ner och drack och åt medans de försökte lösa den matematiska uppgiften. Efter en kvarts kaffesurplande och brainstorming så fick Hildur nog och slog upp det i facit! Svaret stod på människospråk så björnarna förstod det inte. Jävlar va dom blev arga alltså, helt sjukt! haha a shit alltså.. Björnar kan fan bli arga alltså, hoho. shit! haha ni skulle sett dom :D dom ba stod å skrek å höll på :PpPpPpppP

I vilket fall, nu när dom kunde fokusera på uppdraget igen så var det dags. Dom smög så nära dom kunde och kastade sytematiskt iväg botemedels-granaterna. När dom träffade uppstod ett stort rökmoln. Vilda skrik hördes innifrån kaoset. Efter en stund av skrik från helvetets djupaste hålor, blev det tyst. Björnarna väntade nervöst på att röken skulle lägga sig så att dom skulle kunna se vad som hänt. Hilder, som hade bäst syn, tog några steg fram, tändte en cigg, och stirrade hårt in i röken. "Åh nej, det kan inte vara SANT" skrek hildur förskräckt. björnara frågade vad han såg, men han bara vände sig om och pekade in mot dimman som nu skingrats helt. Det dom såg var utom denna värld. Något så vidrigt och fullkomligt ohyggligt hade ingen av dom någonsin kunnat tänka sig. Botemedlet hade haft helt fel effekt, hugodörrarna hade nu istället morphat ihop och bildet en ännu mer avskyvärd, motbjudande och vedervärdig varelse. Framför dom stod Mona Sahlin. Var detta slutet?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0